Wie Kent Colloidaal Zilver?

Gepubliceerd dec. 11, 21
6 min read

Colloïdaal Zilver Kopen Online

Hoewel het bedoeld is als tijdelijke behandeling, omdat zilver als zwaar metaal giftig kan zijn, kan het ook worden gebruikt om de enzymen te doden die eencellige bacteriën nodig hebben om zich te vermenigvuldigen.Je bestelt het hier bij Bol. comGember is een natuurlijke antibiotica en werkt anti-bacteriologisch. Het heeft ook andere medicinale doeleinden en werkt tegen verkoudheid, misselijkheid, astma, koliek, hartkloppingen, zwellingen en buikpijn.

De volgende keer dat je dokter je antibiotica voorschrijft, kun je dus misschien eerst navraag doen over wat van deze natuurlijke geneesmiddelen! Anderen lazen ook.

Ionisch Colloïdaal Zilver 500ml

Wij Worden Wakker Wij Worden Wakker Colloïdaal Goud en Zilver, Oude Remedies, terug in een nieuwe vorm. Het ontstaan van resistentie tegen antibiotica is uitgeroepen tot de grootste bedreiging van de wereldwijde gezondheid. Antibiotica zijn een hele belangrijke hoeksteen van onze gezondheidszorg. Door het frequente voorschrijven van antibiotica aan patiënten uit gemakzucht (geef een kuurtje en je ziet de patiënt voorlopig niet terug) en door het gebruik in de landbouw, is de werkzaamheid ervan minder en minder geworden.

Het is een natuurlijk antibioticum en sterker dan gedacht. Het werkt heel erg goed tegen tal van klachten. Nog nooit zijn er zoveel recepten antidepressiva voorgeschreven als vandaag de dag. Depressiviteit lijkt epidemische vormen aan te nemen. In Londen komt al Prozac uit de kraan (Colloidaal Zilver - Zilverwater). In de VS worden behalve antibiotica en steroïden in het oppervlakte water en drinkwater, eveneens al restanten van antidepressiva in dit water gevonden.

Natuurlijk Antibioticum Colloïdaal Zilver

Het grootste gedeelte van deze medicijnresten komt via de urine van mens en dier in het oppervlaktewater terecht en dit water wordt door waterleidingbedrijven gebruikt om drinkwater van te maken. Tien tot dertig procent van de medicijnresten blijven in het water zitten. Colloïdaal goud kan hier van nut zijn. Het is een natuurlijk opbeurend middel zonder akelige bijwerkingen en net als zilver (en selenium, zink etc) behoort het tot de sporenelementen die de mens nodig heeft en helaas door de moderne teelt van gewassen al te weinig in zijn of haar lichaam krijgt.

Oude remedies: “Daarop nam Mozes het gouden kalf dat zij gemaakt hadden, verbrandde het met vuur het vermaalde het, totdat het fijn gestoten was, vervolgens strooide hij het op het water en gaf dit aan de Israëlieten te drinken”(Exodus 32:20). Dit is een recept voor colloïdaal goud uit de Bijbel.

Colloïdaal Zilver, Zilverwater, Nano Zilver

Eeuwen geleden gebruiken de Chinezen al gouden munten die ze lieten meekoken in de rijst en groenten om zo sporen van goud binnen te krijgen. Ook de Romeinen gebruiken het. In de Middeleeuwen stond het bekend als levenselixer. Een paar eeuwen geleden had praktisch iedere cowboy in het Wilde Westen van Amerika een zilveren dollar bij zich om zijn water en melk te zuiveren.

Colloidaal Zilver Water-colloidal Silver-immuun SupplementColloïdaal Zilver, Zilverwater, Nano Zilver

De beroemde Paracelsus was een fervent voorstander van verschillende metalen die hij in zijn medicijnen gebruikte om ziekten te genezen. Zijn het wondermiddelen? Nee, wondermiddelen bestaan niet. Het zijn goede middelen. Het zijn eeuwenoude remedies die sinds 1938 niet meer de status van geneesmiddel mogen dragen. Deze middelen worden dan ook verkocht als voedingssupplementen.

Colloidaal Zilverwater

Het gevolg is dat distributeurs manieren vinden om deze retoriek te omzeilen. (Goud geneest depressiviteit wordt bijvoorbeeld goud helpt ondersteunend bij het genezingsproces van depressiviteit). Het is een langdurig proces om een middel de status van geneesmiddel te geven. Het kost miljoenen en miljoenen en aangezien natuurlijke middelen zoals 1 van 7 14-11-13 10:16 Wij Worden Wakker http://www.

Colloïdaal Zilver - NatuursupplementenWerkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?

asp?m=m4&s=M78&ss=P789&l=NL goud en zilver niet te patenteren zijn, is het voor de farmaceutische industrie niet aantrekkelijk om in deze middelen veel geld (onderzoek) te investeren. Verschillen tussen bereidingswijze vroeger en nu. Een van de redenen waardoor colloïdaal goud en zilver in onbruik is geraakt is het feit dat het vroeger veel duurder was om te bereiden.

Hoe Gezond Is Colloïdaal Zilverwater?

Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp NphIonisch Colloïdaal Zilver 500ml

Het was praktisch onbetaalbaar. Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph. Een andere reden is dat het niet zo veilig was als heden. Veel mensen zijn geheel ten onrechte nog steeds bang voor metaalvergiftiging wat vandaag niet meer voorkomt indien het goud en zilver op de juiste manier wordt geprepareerd. Wanneer de metaaldeeltjes te groot zijn, dan kan het lichaam ze niet goed uitscheiden en krijgen we ongewenste opeenhoping van deze metalen in ons lichaam.

De deeltjes gaan neerslaan door de zwaartekracht en het product is van inferieure kwaliteit. Om dit te voorkomen voegen sommige producenten een “stabilisator” toe (meestal een eiwit) om de oplossing langer in suspensie te houden. Deze stabilisatoren blokkeren vaak de gunstige werking van de deeltjes. Wanneer zilverdeeltjes te groot zijn door een verkeerde bereidingswijze kan de huid een grijsblauwe verkleuring vertonen “Agyria”genoemd.

Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph

001 tot 0. 005 micron (een micron is een miljoenste van een meter in diameter gemeten). Colloïdaal zilver is hetzelfde maar dan zijn de deeltjes van zilver uiteraard. In het colloïdale goud zit altijd wat zilver om bacteriële belastingen uit te sluiten. Colloïdaal goud en zilver wordt meestal verkocht met als indicatie hun ppm (parts per million) waarde.

Zilverwater van 10 ppm houdt in dat er tien deeltjes zilver per miljoen deeltjes water in de oplossing zitten. Dit is eigenlijk verwarrend omdat het een manier is om de totale hoeveelheid goud of zilver aan te geven. Beter zou het zijn om de grootte van de deeltjes te benadrukken. Colloidaal Zilver - Zilverwater.

Colloïdaal Nano Zilver Water 1 Liter

 • Wat doet colloïdaal zilver?
 • Hoeveel colloidaal zilver per dag?
 • Wat is een colloïdaal mengsel?
 • Is goud gevaarlijk?
 • ”De Super Wave Oscillator is gemaakt naar een ontwerp van Lakhovsky en Tesla. (Lakhovsky en Tesla construeerden hoogfrequente spoelsystemen en vonden samen de techniek die leidde tot de Super Wave Oscillator uit). We gebruiken dit apparaat alleen nog om het goudwater te informeren (en natuurlijk voor healing). Het colloïdaal goud en zilver maken we tegenwoordig met de C-Generator.

  Hij bestaat uit twee spoelen strak gewikkeld draad om een weekijzeren kern - colloidaal zilver. De ene spoel heeft dik draad met weinig wikkelingen (de primair) en de andere juist dun draad met veel wikkelingen (de secundair). Volgens het inductie principe is 1 volt in de wikkeling van de primair 1 volt in de wikkeling van de secundair.

  Colloïdaal Zilverwater 15ppm

  Als de secundair dan 100 wikkelingen heeft heb je volgens dit principe 100 volt.) In combinatie met het resonantie blokje is het veel gemakkelijker om goud- en zilverwater te maken (Colloïdaal zilver Een natuurlijk antibioticum). De C-Generator genereert een hoge spanning waardoor het mogelijk is een klein plasma boogje tussen de twee elektroden (goud of zilver) te trekken.

  Onder water condenseert deze damp tot nano deeltjes. Het lijkt wat dat betreft op een methode met lasers die in de wetenschap gebruikt wordt (laserablatie)” (Coloïdaal Zilver is een zeer effectief antibioticum). Het is inderdaad prachtig om te zien. Door een elektrische stroom door twee staven puur goud (of zilver) in gedestilleerd water te leiden worden uiterst kleine 2 van 7 14-11-13 10:16 Wij Worden Wakker http://www.

  Wat Is Colloïdaal Zilver?

  Het heeft zelfs iets alchemistisch. Sjoerd licht toe: Het was vooral moeilijk om het hele systeem uit te vogelen. Op zich is de C-Generator geen ingewikkeld apparaat. Voordat ik echter roze colloïdaal goud en lichtgeel colloïdaal zilver kon maken ben ik toch wel twee jaar bezig geweest. Eerst met de Multi Wave Oscillator, die vooral plasma boogjes naar mijn vingers trok en vervolgens met de prototypes van de C-Generator.

Navigation

Home

Latest Posts

Cannabigerol - optimacbd.com

Published Jan 19, 22
7 min read

Wiet

Published Jan 12, 22
7 min read

De Winkel Van Wietzaden Shop

Published Jan 08, 22
7 min read