Colloidaal Zilver Water - Detoxen

Gepubliceerd dec. 22, 21
6 min read

Colloidaal Zilver - Zilverwater

Wanneer het op de huid wordt aangebracht, helpt het bij acne, voetschimmel, zweren, eczeem, open zweren en wratten.. Het geneest ook ooginfecties en ontstekingen zoals conjunctivitis.. Omdat colloïdaal zilver geen wisselwerking heeft met andere geneesmiddelen en toxiciteit bij de mens vrijwel niet bestaat., . Het wordt gemakkelijk uitgescheiden door , niet-verslavend of intolerant, veilig voor zwangere en zogende vrouwen, niet giftig.

Het is raadzaam om op een lege maag in te nemen en een half uur te wachten voordat je gaat eten (we kunnen bijvoorbeeld innemen bij het ontwaken). eindelijk, , of verdubbel de dosis als het water is besmet met bacteriën of ziektekiemen. 7 effectieve trucs om thuis zilveren voorwerpen te reinigen .

We hebben er allemaal al van gehoord: antibiotica. Sterker nog, bijna iedereen heeft in zijn leven wel een kuurtje gehad. Veel mensen krijgen zelfs jaarlijks een kuur. Het is een krachtig en vaak effectief middel tegen bacteriën. Een geweldig medicijn bij dodelijke aandoeningen die door bacteriën zijn ontstaan of wanneer het lichaam de bacteriën niet zelf kan vernietigen.

Wat Is Colloïdaal Zilver Water?

Antibiotica heeft een nadeel want het dood alle bacteriën, dus naast de slechte ook je gezonde, heilzame darmbacteriën die van essentieel belang zijn voor je weerstand en een mooie huid. Het grappige is dat antibiotica op een heel natuurlijke methode ontwikkeld worden. In enorme vaten met vloeistof groeien de verschillende bacteriën en samen produceren ze antibiotica.

Met hun eigen geproduceerde antibiotica gaan ze elkaar te lijf. De mens haalt deze stof (antibioticum) uit de bacteriën, het wordt schoongemaakt en vervolgens in een pil geperst. Wanneer jij die pil inneemt, ontstaat er een enorm slagveld en ongeveer alle bacteriën worden gedood, vooral in je darmen waar de meeste heilzame bacteriën wonen.

Bij sommige darmen verandert de darmflora totaal en dat kan gevolgen hebben voor je gezondheid en je huid. Ook kan het zijn dat de darmen hierdoor zo’n optater hebben gekregen, dat ze verzwakt blijven. Je ziet dan vaak dat mensen gevoeliger worden voor voeding en allerlei huidklachten krijgen. Veel te vaak wordt onnodig een antibioticumkuur voorgeschreven zoals bij huidklachten.

Colloïdaal Zilverwater - Tussen Dier En Mens

Huidklachten pak je dus heel anders aan. In mijn boek “een mooie en vitale huid” kun je lezen wat je beter kan doen bij huidklachten - Wat is het effect van zilver op micro-organismen. Als je er niet uitkomt kan ik je met helpen in mijn praktijk en test ik het voor je uit Als je merkt dat je een bacteriële infectie hebt in je lichaam of op je huid, Neem dan supplementen zoals vitamine C, D en zink.

Daarnaast kan je een natuurlijke antibiotica nemen zoals colloïdaal zilver of propolis. Werkt dat niet, dan is het in noodgevallen echt fijn dat er chemische antibiotica is (liever niet bij huidklachten want hier zit een onderliggende oorzaak bij (Colloïdaal zilverwater 15 PPM). Verder neem je meteen na de kuur probiotica met veel verschillende stammen in een hoge dosering om de darmflora zo snel mogelijk te herstellen.

Het is een stroperig, bruin en sterk smakend goedje. De bijen gebruiken het om openingen in hun nest te dichten. Propolis werkt ontsmettend waardoor de bijen beschermd worden tegen bacteriën van buitenaf. Propolis smaakt erg vies maar is een geweldig middel tegen bacteriële infecties. Al in de Griekse oudheid werd het gebruikt als bacterie- en schimmeldodend middel.

Colloidaal Zilver Water - Detoxen

Het activeert je afweersysteem, doodt slechte bacteriën en schimmels, remt bacteriegroei en is ontstekingremmend (Colloidaal Zilver - Zilverwater). Bij keelontsteking laat je het langzaam de keel inglijden. Colloïdaal zilver Dit wordt gemaakt van gedemineraliseerd water en door een generator wordt een afgepaste stroom door twee zilverelektronen gestuurd. Hierdoor gaan heel klein geladen zilverdeeltjes in het water zweven.

Je kunt wat moe zijn of je niet lekker voelen. Zorg dat je veel water drinkt (Zilver voor medisch gebruik: nut, voordelen en gevaren). Het is ook mogelijk om er een detoxkuur van te nemen om zo je lichaam eens helemaal vrij te krijgen van ongewenste gasten. www. persoonlijke-voeding. nl .

We zijn nog nergens een gedegen wetenschappelijke onderbouwing tegen gekomen dat deze ‘fonkelende’ therapie effect heeft. Levenselixer van de Romeinen In diverse culturen wordt aan goud en zilver al van oudsher geneeskrachtige eigenschappen toegedicht. De Chinezen lieten eeuwen geleden gouden munten meekoken in groente en rijst. Dit met de bedoeling om sporen van dit geneeskrachtige metaal binnen te krijgen.

Colloïdaal Zilverwater 15ppm

En in het Wilde Westen deed bijna iedere cowboy een zilveren dollar in zijn water en melk. Dit zou een zuiverende werking hebben. De farao’s in het oude Egypte stimuleerden de goudwinning om de gezondheidszorg op peil te houden. Ook zou zilver in de Eerste Wereldoorlog zijn gebruikt om gewonden te verzorgen.

Colloïdaal Zilver 20 Ppm Vloeibaar 500mlColloidaal Zilverwater 1 Liter

‘Bewegen zonder Pijn’ heeft dus geen mening over goudwater en zilverwater bij gewrichtsklachten. Uiteraard bent u vrij om colloïdaal goud of zilver eens uit te proberen om te zien wat het met úw klachten doet - Colloïdaal zilver: een krachtig natuurlijk antibioticum. Deze middelen zijn vooral verkrijgbaar bij reformwinkels en adviesdrogisten, of te bestellen via internet. Wilt u deze alternatieve therapie liever gaan volgen onder begeleiding van een natuurarts? Zoek dan eens op de site van de Vereniging ter Bevordering van Natuurlijke Geneeswijzen.

Deel dit bericht het boekje ‘Bewegen zonder pijn’ t. w.v. € 4,95. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.Neem contact op. Beoordeling van dit artikel: .

Colloïdaal Zilver Online Bestellen

PPM betekent parts per million = het aantal delen zilver per miljoen delen water. Dus 10 ppm betekent 10 delen zilver per miljoen delen water. Zilver werkt zonder kwaad te doen aan dierlijke enzymen of onderdelen van de dierlijke chemie. Colloïdaal zilver blijkt daarnaast ook nog een stimulans te zijn voor het afweersysteem om de ziektekiemen te vernietigen.

Colloïdaal Zilver - Gaat Door Wanneer Al Het Andere FaaltGebruiksaanwijzing Zilverwater

Onze grootouders in verschillende werelddelen maakten van de zuiverende werking van zilver gebruik. Bij de vroegere adel en koningshuizen werden zilveren bekers en schalen gebruikt omdat dat beter voor de gezondheid bleek. Voedingsmiddelen die in zilveren bussen werden bewaard bleven langer goed. Zilveren munten werden in de melk gestopt om deze bij kamertemperatuur langer vers te kunnen houden.

 • Is zilver schadelijk?
 • Hoe moet je colloidaal zilver gebruiken?
 • Wat bevat zilver?
 • Is goud eten gezond?
 • 1970) glazen kweekschalen voor bacteriën werden gesteriliseerd door er een zilveren plaat in te leggen? Zilverwater 10 ppm bestaat uit gedestilleerd water met daarin opgelost zilver 99,99% en voldoet in de praktijk bij alle toepassingen en is daarom onze standaard sterkte. Zilverwater bevat colloïdaal zilver en ionisch zilver. De verhouding tussen colloidaal en ionisch zilver kan nog wel eens verschillen afhankelijk van de fabricagemethode en de sterkte van de oplossing.

  Colloïdaal Nano Zilver Water 1 Liter

  Onze standaard zilverwater 10 ppm heeft meer dan 60 % colloidaal zilver. De kleur van het zilverwater kan soms wat wisselen van kleurloos tot heel licht geel, dit wordt o. a. veroorzaakt door de wel eens wisselende eigenschappen van het gebruikte gedestilleerde water.(bijv. de p, H van het water).

  Natuurlijke antibiotica veroorzaken geen bacteriële weerstand. Ze zijn de beste manier om lichte infecties te voorkomen. Gebruik ze om je immuunsysteem te versterken. 19 september, 2018 Het creëert immers een weerstand in je lichaam. Bovendien verandert het de bacteriële flora in je darmen en schakelt het de natuurlijke afweermechanismen uit.

  In dit artikel maak je kennis met de beste natuurlijke antibiotica. Je kan ze tegen alle soorten virussen of bacteriën gebruiken (Colloïdaal Zilver Online Bestellen). Hoe werken natuurlijke antibiotica? Deze bestanddelen hebben een positief effect op verscheidene lichaamsfuncties. Ze verbeteren de vernieuwing van de cellen en versterken het immuunsysteem. In tegenstelling tot traditionele antibiotica creëren natuurlijke antibiotica geen weerstand.

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Cannabigerol - optimacbd.com

  Published Jan 19, 22
  7 min read

  Wiet

  Published Jan 12, 22
  7 min read

  De Winkel Van Wietzaden Shop

  Published Jan 08, 22
  7 min read